top of page
  • majn01

Bada i havet och felsökning på bilen 15/11

Igår vid frukosten ringde jag Corre som driver en bilverkstad här i Torrevieja. (svensktalande) Jag hade sådan tur att jag skulle få komma samma dag på eftermiddagen för att på en felsökning på en gul motorlampa som har lyst på min instrumentpanel sedan jag körde in i Italien för snart två veckor sedan. Jag hade också börjat känna att motorn inte hade lika mycket kraft i uppförsbackarna.

Innan besöket hos verkstaden packade jag ner strandsaker och lunch (två ägg och finncrisp) i ryggsäcken för att promenera ner till havet som bara tar ca 20 minuter. Jenny och Conny skulle spela padelmatcher.

Jag möttes utav ett vackert blänkande hav och en liten strand med café där jag lade mig på min strandhandduk.

Sedan var det dags att gå i vattnet och bada och upptäckte att det var riktigt ok temperatur i vattnet. Jag frågade en dansk kvinna i vattnet vad hon trodde det var för temperatur och hon berättade att hon hade kollat med sin termometer och mätt +21 grader i vattnet, Inte dåligt i mitten av november! Jag åt min goda äggsmörgås och började läsa på min medhavda bok: Je m'appelle Agneta utav Emma Hamberg.


Strax innan kl.16 var det dags att ta mig till bilverkstaden som låg på andra sidan stan i Torrevieja. De felsökte bilen med en dator och upptäckte att det var något fel med ventilen in till turbon men ingen fara att köra vidare med bilen ända hem till Sverige. Jag kommer dock fortfarande ha mindre kraft i uppförsbackarna men det kan jag klara. Utan att behöva betala en krona för felsökningen körde jag mycket nöjd därifrån.


På vägen tillbaka handlade jag mat till middagen vi skulle äta hemma på kvällen. Köpte lite plockmat som vi njöt utav senare på kvällen.


Idag tisdag blir det en golfrunda tillsammans med Conny. När, vart och hur får du läsa om i morgon, :-)


38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page