top of page
  • majn01

Besök och körning till Granada i solsken 20/11

Gårdagen började med packning, tacka för mig för denna gången och säga hej då till Jenny och Conny men vi kommer ses igen redan om ett par månader, 🥰


Satte mig sedan i bilen och körde mot Tina och Micke som tidigare i år köpt sig ett litet fint hus i Torrevieja. Det kommer bli ännu finare för de håller som bäst på att renovera hela huset. Jag blev bjuden på god tonfisksallad som vi som tur var kunde sitta ute i solen och äta.


Vid 14-tiden satte jag mig i bilen igen och körde mot Granada som var mitt slutmål idag, I vackert väder och med vackra vyer längs vägen njöt jag i solskenet. ☀️


Jag kom fram till mitt airbnb boende strax efter kl.18 och blev väl mottagen utav värdinnan Caroline. Ett gulligt rum och väldigt rent och fräscht överallt.

Jag förstod ifrån Caroline att jag var tvungen ett beställa biljett via nätet till Alhambra som jag gärna ville besöka men att det var visst svårt att få biljetter. Jag lyckades dock köpa en biljett tills på måndag kl.15. så det får bli tre nätter här istället för två men det gör ingenting! Då får jag istället idag möjlighet att gå runt den vackra staden Granada och den kända gamla delen Albaicin. Jag har tur med vädret också ser det ut som ifrån sägnen nu på morgonen.


44 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1 Comment


Dreamy life!! Såå glad för din skull, njut och upplev! Massa kramar 🥰

Like
bottom of page