top of page
  • majn01

En 9 timmars bilresa från Spanien in i Frankrike 22/1

Efter en god frukost sade vi hej då till Jenny och Conny och tackade för den trevliga övernattningen.


Vi satte oss i bilen redan kl.08.00 för idag skulle vi köra den längsta sträckan på resan hemåt (87,3 mil). Dagens mål var Chez Amis B&B som ligger i den lilla staden Saint-Nazaire-de-Ladarez med sina 400 invånare en liten bit utanför Montpellier i Frankrike.


Resvädret kunde vi inte klaga på. Sol hela dagen och många vackra vyer längs med vägen.Vi stannade till ett par gånger längs med vägen för kiss, mat och takning. Vi avnjöt ett par kalla pizzabitar stående i solen som vi hade fått med oss som matsäck i från Jenny och Conny. 😋


Resan fortsatte in i Frankrike i fortsatt fint väder. ☀️ Temperaturen låg då på ca +6 grader men när vi anlände Chez Amis B&B vid 17.00-tiden var temperaturen bara +2 grader....🥶

Vi passade ändå på att gå en tur runt i byn innan det vart mörkt och det var inte många vi mötte längs med vägen.

Vi fick detta mysiga rum där de t om hade tänt värmeljus åt oss på rummet lite överallt. 🤩 🥰

Vi blev väl mötta utav värdparet Magnus och Outi och vid 19-tiden vart vi serverade en trerätters middag som Outi hade lagat så gott. Jag valde laxpudding och Cia valde lammstek till varmrätt.


Den sista bilden på den upp och ner vända keramikrukan är en hemmagjord liten kammin tillverkad utav Magnus.


Efter maten spelade Magnus dragspel åt oss och visade sina dragspelsskills.Här är vi på väg in och upp till vårt rum. Vi sov som två prinsessor på natten.


45 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page