top of page
  • majn01

En bildag genom Tyskland igår med många vägarbeten men idag är målet Lichtenstein! 2/11

Uppdaterat: 3 nov. 2022
Vi sade hej då till varandra på bildäck för vi skulle köra till olika mål under dagen men vi kommer ses igen om ett par veckor i Spanien! :-) Bilarna rullade av färjan kl.13.00 i Rostock och jag hade ställt in min google maps till staden Gera där jag skulle bo över natten. Färden skulle ta 4 1/2 timme men tog nästan 6 timmar pga flera vägarbeten på autobahn,


Jag hade fint väder och +17 grader under dagen så jag ska inte klaga och jag hade egentligen ingen tid att passa så jag njöt faktiskt väldigt mycket under min bilfärd med tankarna på allt spännande jag har framför mig på min roadtrip. Lyssnade på poddar, pratade i telefon, lyssna på musik och åt lite smått och gott och framför allt KÄNDE JAG FRIHETEN!


Jag kom fram till hotellet vid 19-tiden och somnade vid 21.30-tiden i detta enkla hotellrum men väldigt sköna säng. Nu ska jag strax klä på mig och äta frukost och efter det sätta mig bakom ratten igen för ännu en dag köra på autobahn inkl.vägarbeten för att komma ännu mer söderut! Det är det bästa!


79 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page