top of page
  • majn01

En lugn dag på stranden och felsökningen klar 27/11

En ännu vackrare soluppgång mötte mig strax efter kl.07.00 på morgonen. 🌅❤️❤️

Jag åt sedan frukost i den sköna morgonsolen.

Efter frukosten gick jag ner till havet och gick en lång promenad längs vattnet.

På vägen tillbaka från stranden ringde jag min son som hade kollat upp vad felet sitter på bilen. Felkoden som orsakar den gula motorlampan som lyser på instrumentbrädan. (P0047) Jag öppnade motorhuven och vi facetimade samtidigt och hittade kabelbrottet som gör att bilen inte har någon riktigt kraft i uppförsbackarna. Nu ska jag kolla upp en verkstad i Lissabon som kan skarva ihop en ny kabel och få felet åtgärdat.

Jag gjorde även klar min fotobok från olivplockningsresan 4-11 november (66 sidor). Det var som att uppleva resan igen när man satte ihop alla bilder. 😀 🫒 Jag kommer göra en bok om hela min 3-månaders resa också även om den blir på JÄTTEMÅNGA SIDOR! Det blir ett kul samlat minne på papper istället för att bilderna bara finns digitalt.

På kvällen tog jag det lugnt och tittade på nya avsnitt på netflixserien The Crown.


Idag börjar bilresan upp till Lissabon och till min vän Cissie som tar ca 3 timmar och det ser jag mycket fram emot, 🥰


26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page