top of page
  • majn01

En lugn fixardag innan avfärd mot nya mål 19/11

Igår var en regnig och betydligt kyligare dag i Torrevieja. Jenny och Conny skulle åka och handla saker och jag passade på att åka och tanka och tvätta bilen innan avfärden idag lördag.


Det är betydligt billigare diesel här i Spanien, Igår lyckades jag hitta en mack där diesel kostade ca 17 kr liter!


Jag handlade även mat och dryck inför avslutningsmiddagen hemma i huset. Det skulle bli köttfärssås med massor med rödvin och vitlök i tillsammans med ett gott Riojavin. Jag satte igång att ordna maten mitt på dagen så den skulle ordentligt få koka ihop sig i flera timmar.


Jag har också besökt en skandinavisk matvarubutik och ångrar nu att jag släpade med mig får julmust och glögg från Sverige....Här finns det mesta att handla som man kanske saknar ifrån Sverige. T om Bregott finns att köpa här.

På eftermiddagen fick jag mina tånaglar målade utav Jenny och jag målade fingernaglarna samtidigt som vi tittade på ett par avsnitt Så mycket bättre på tv:n. 😊

Innan middag skulle Jenny och Conny spela paddelmatch och då passade jag på att ta en långpromenad till köpcentret och till Primark igen för att komplettera lite bra inköp som jag handlade förra gången + lite till......😉


Sista middagen tillsammans var trevlig och god och jag kan summera att jag haft en toppenvecka här tillsammans med dem i deras fina lilla hus och vi har hunnit med en massa kul samtidigt som jag själv har hunnit landa skönt efter den intensiva veckan i Italien och Nice. Ett STORT TACK för allt och er gästfrihet och ni vet väl redan att jag och Cia kommer igen redan om ett par månader men då bara för en natt. 🥰 😀😀Nu är jag redo för nya äventyr som börjar med att jag ska åka och besöka mina arbetskamrater Tina och Micke som i år köpt sig ett hus här i Torrevieja. Det ska bli kul att ses och spännande att se allt de håller på att renovera i huset och efter det ska jag börja min fortsatta bilresa mot Lissabon med olika stopp på vägen. Mitt första stopp blir till Granada lite senare i kväll som är en bilresa på ca 3 1/2 timme.
41 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1 Comment


Gertrud Wahlbeck
Gertrud Wahlbeck
Nov 19, 2022

Lycka till på vidare färd.kram moster I dag ska jag på fotvård.Söndag äventyrsgolf med vänner.Mådag ska jag till fysioterapeut där Jenny jobbar.Ska passa på att köpa lite julmat i den skandinaviska affären.🥰

Like
bottom of page