top of page
  • majn01

En tur på stan 30/11

Gårdagen började med god frukost på balkongen i morgonsolen. ☕️☀️

Efter det fixade jag iordning i det fina rummet jag har här på övervåningen med två balkonger och lade alla mina kläder och saker på sina platser.

Idag skulle de bli en solig dag så jag passade på att gå en promenad på stan. Jag gick först och köpte mig ett resekort så jag kan ta mig runt kommunalt ibland också.


Gick sedan mot Parque Eduardo VII som är uppkallad efter Kung Edward VII av England (1903) då den anlades. Den anses vara Lissabons största park. Evenemang som bokmässor, konserter, julmarknad och utställningar hålls också i parken.

Jag satte mig och åt lite lunch och tittade på den livliga trafiken med och den pampiga statyn som jag ännu inte vet vad den föreställer...


De höll som bäst på att förbereda inför julmarknaden och t om en skridskobana ska det visst bli hur det nu skall kunna fungera i den här värmen.....😅

Väl uppe fick jag denna magnifika utsikten! 🤩

På vägen tillbaka fick jag se dessa byggnader och gata med olika kontraster:

Vid 17-tiden lämnade jag in bilen till verkstan och idag får jag veta hur det gått med kabellagningen. 😬


På kvällen började jag på ett broderi som jag ska se om jag hinner klart med innan jag kommer hem, Jag tänker mig att sonen kanske vill ha den i sitt lilla hus på landet nästa jul......;-)

Idag är det inte lika fint väder ute så det blir den lugn dag i lägenheten i väntan på ett samtal i från verkstan.

32 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1 Comment


Gertrud Wahlbeck
Gertrud Wahlbeck
Nov 30, 2022

Lycka till med broderiet.

Like
bottom of page