top of page
  • majn01

Från en parkeringsplats i Granada till en annan i Sevilla 23/11

Gårdagen började med en god frukost på rummet, Jag tog det lugnt och packade ihop det sista inför avfärden mot Sevilla som skulle ta ca 3 timmar.

Jag lämnade den bästa parkeringsplatsen i Granada där ingen kunde ställe sig bakom mig pga utfart och hoppades nu på att jag skulle få en bra parkeringsplats även i Sevilla.

Vägen till Sevilla var kantad utav olivträd i tusentals rader mil efter mil. Jag har aldrig sett så många olivträd i hela mitt liv.

När jag närmade mig Sevilla så möttes jag utav denna maffiga flagga. Körde efter google maps mot mitt boende (Airbnb hemma hos en kvinna och hennes dotter) och kom in på smalare och smalare gator.

Jag blev stående en bra stund bakom denna vita bil som hade satt på sina varningsblinkers. Hon var inne på förskolan som var belägen till vänster för att hämta sin son. Det skulle varit i Sverige...... Det är vanligt här att man bara ställer bilen på gatan i vägen med varningsblinkers för att utföra ärenden. Det är svårt att hitta parkeringsplatser på gatorna.

Jag visste att gatan jag skulle bo på inte var parkeringsbar men jag hade tur även denna gången att hitta en bra parkering och i närheten och det var nog för att jag kom vid 15.30-tiden.

Jag hade sagt att jag skulle komma kl.16 så jag satte mig på ett café bredvid mitt boende och drack en cappuccino utomhus. Det var +17 grader där och då på eftermiddagen och det funkade att sitta utomhus.

När jag hade installerat mig på rummet hemma hos Isabel och hon gett mig en karta på vart matvaruaffären fanns i närheten och pekat ut alla sevärdheter hon tyckte jag skulle titta på i Sevilla så började jag gå mot matbutiken.

Där mitt finger pekar bor jag. Jag har nära till alla sevärdheter bara på andra sidan bron vilket är skönt.


På den lilla sträckan hann jag att se detta fina:

Jag kommer att se mycket mer fint idag som ni kommer få se bilder på i morgon och vädret ser också ut att bli helt ok!18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page