top of page
  • majn01

Hämtar min "nya" bil 21/12

Hela natten och ända fram till kl.09.00 i går regnade det för fullt men sedan sprack himlen upp och solen visade sig igen. :-)

Nu var det dags att hämta bilen och jag var lite orolig om verkstan hade fått översvämning igen men jag kollade och de hade öppet. 😅 Då vädret blev så fint och soligt så tog jag mig en promenad dit som tog ca 1 timme.

På vägen dit passerade jag dessa övergivna hus som de hade murat igen fönsterna på så inga obehöriga hade möjlighet att tas sig in.

Väl framme på verkstan så stod min bil där skinande ren som den aldrig har varit förr!! (ok när jag köpte den...;-) De hade lagat den, tvättat den utvändigt, invändigt och gjort motortvätt på den för bara 74 €! Wow sade jag bara till dem och tackade dem sååå mycket!

Supernöjd satte jag mig i min blänkande bil och konstaterade att den gula motorlampan nu var släckt och det fanns kraft i bilen när jag tryckte på gaspedalen! :-)

På vägen tillbaka passerade jag denna dubbelrondell med ståtliga Pombalstatyn i mitten.


Jag var bara tvungen att ta ett kort bakifrån också på min blänkande bil innan jag körde in den i garaget. :-)


27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page