top of page
  • majn01

Lämnar bergen och kör mot havet 9/11

Uppdaterat: 25 dec. 2022

Efter frukosten var det dags att packa det sista och stänga väskorna så att Paulo kunde ta dem på sin fyrhjuling med släp till parkeringen. Kl. 10.00 kom Elio med sin minibuss för att köra oss till Nice som är en resa på ca 1 timme och jag tog min bil som hade fått vila några dagar. Vi gjorde ett shoppingstop i Dolceaqua där det handlades olivolja, saffran, oliver, pesto mm.
Väl framme vid hotellet i Nice så sken solen och det var ca +20 grader. Jag delade ut kartor till alla så de kunde orientera sig vart vi bodde och vart restaurangen låg som vi skulle äta på senare på kvällen. Jag parkerade min bil i ett närliggande garage och sedan gick Christina, Annika och jag ner mot strandpromenaden för att hitta ett ställe att äta lunch på.


Vi åt på en trevlig restaurang på stranden och maten smakade gott. Vi promenerade sedan runt lite kring gamla stan och shoppinggatan innan vi gick till hotellet för att ta det lite lugnt innan vi skulle ses i receptionen kl.18.30 för att gå i samlad trupp till restaurangen LaSaLeya som låg i gamla stan.


Vi såg fina ställen på vägen ner mot gamla stan.Alla fick beställa vad de önskade äta och när det kom till efterrätter så vart några överraskade hur stor pavlovan var som de hade beställt! Den var som en tårta! Mätta och nöjda promenerade vi alla sedan tillbaka till hotellet.

30 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 Comments


Vad mysigt och härligt ni har det , hälsa till alla 🥰

Like
Replying to

Ja det är jättemysigt! Du får hänga på någon gång! Ja jag ska hälsa till Christina och Annika.

Like
bottom of page