top of page
  • majn01

Läsning på terassen och en tur på stan. 18/1

Dagen började med lugn och skön frukost i morgonsolen. Cia hade redan börjat jobba vid datorn och skulle göra det största delen av dagen.

Efter frukosten var det dags för mitt "jobb" att skriva i min reseblogg.

När detta var klart tog jag mig ut på terassen och hittade en solig plats i lä där jag kunde sätta mig och läsa min bok "je m´appelle Agneta". Det blåste fortfarande ganska mycket och vinden var lite kall.


Till lunch vart det yoghurt med färsk frukt och bär. Mumsigt. 😋

På eftermiddagen hade Cia bestämt träff med tjejen hon ska hyra ett hus utav på Gotland fr om 1 februari och fram till sommaren. Det sammanföll sig bra så att hon också var här just nu i Nerja. De bestämde träff vid glassbaren vid balkong Europa och hann och prata om både det ena och det andra medans jag tog några bilder i det fina vädret. (Bättre än förra gången)

På kvällen lagade Cia till en god pastarätt med tomat/mozarellasallad.


Jag tröttnar aldrig på den vackra utsikten! 🤩😍

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page