top of page
  • majn01

Strand, vågor, klippor och solnedgång 26/11

Uppdaterat: 28 nov. 2022

Gårdagen innehöll tre härliga händelser: Stranden, klipporna och solnedgången.

Den började först med den bästa soluppgången! 🌅❤️

Jag gick sedan ner till den stora stranden som är kilometerlång och åt min sallad där medans jag tittade på de vackra vågorna i solskenet.

Efter det körde jag till Ponta da Piedada för att gå längs de höga klipporna som kan vara upp till 20 meter höga och är en utav de största sevärdheterna i Portugal. Jag njöt i solen när jag gick där fram och tillbaka och längs med klippkanten.

Satte mig och tog en fruktpaus som visst en kille framför mig precis gjorde det samma. Där satt vi och åt på en varsin frukt och njöt samtidigt utav utsikten.

Vid 16-tiden var det dags att börja köra mot slutmålet för dagen nämligen Sagres fortress som är Europas sydvästligaste spets. Även kallad "världens ände" för titta på solnedgången.

På vägen dit bara såg jag denna hyrbil framför mig där de hade surrat fast sina surfbrädor direkt på biltaket!

När jag kom fram köpte jag mig den minsta, dyraste och godaste chokladglassen som var förpackad i en liten glasburk. (har nu sparat glasburken som jag kan något annat i) 😁

Gick längs med klippan åt min goda chokladglass, tittade på de stora vågorna och väntade in solnedgången kl.17.22.

Den vackra solnedgången kom och jag njöt ända tills det blev mörkt och batteriet på min mobil tog slut mitt i en film som jag höll på att ta!! Där tyckte mobilen t om att det fick räcka med bilder och filmer för dagen! 😆


19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page