top of page
  • majn01

Tar spårvagnen ner på stan 16/12

Tog det lugnt på förmiddagen och bokade färjebiljetter för Cia och mig mellan Rostock-Nynäshamn 26/1-23.

På eftermiddagen såg vädret skaplit ut så då tog jag spårvagnen nr 28 utanför dem på gatan och åkte in till stan och upp emot gamla stan för att reka lite på ställen inför att Carina, Håkan och Cia kommer på besök lite senare (olika tillfällen).

Det är mycket man får se och uppleva i Lissabon och min mobil var uppe för det mesta beredd på att ta ett kort eller filma något kul eller fint längs med vägen.

Jag hade tur med ännu en fin bild med en stor vacker regnbåge på himlen. 🌈

Jag kan säga att jag är glad att jag inte kör buss i Lissabon.....😅 🚌

På den här bilden fick jag bara med den här gamla bilen (som de kör runt turister i) så det kändes som att jag var tillbaka 100 år i tiden.

På vägen hem i spårvagnen började det att regna och som du ser så kör spårvagnen väldigt nära husen.....

På vägen hem gick jag förbi Pingo (matvaruaffären) för att handla lite mat och upptäckte att hissen fortfarande var avstängd...... Bara att traska upp de 8 våningarna ifrån garaget och tänka på att det är bra träning för benen. 🏃🏻‍♀️


Idag på morgonen fick ett sms ifrån Hansa Destination att de lägger ner färjan Rostock-Nynäshamn fr om 4 januari 2023 så nu får vi tänka om en ny resrutt hem. 🚙 ⛴


16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page