top of page
  • majn01

Vi spanar in en massa örnar och gamar i Casares och välkomnar familjen Ekström till sin lägenhet.

Dagens halvdagsutflykt i strålande solsken vart upp till byn Casares som ligger ca 30 minuter bilväg ifrån Estepona. Casares är en utav de bäst bevarade bergsbyn i Andalusien med sina 3000 invånare. Byn är också känt av att man kan få se örnar och gamar flygande över byn.

På vägen dit såg vi några andra vita fåglar sittande i träden.Vi parkerade bilen utanför byn och gick in i byn och upp till kyrkan och kyrkogården. Där uppe låg ett slott som byggdes på 1100-talet som det fortfarande finns spår utav.På vägen tillbaka stannade vi till nere på torget och drack en varsin cappuccino, tittade på lokalbefolkningen och njöt i solen. ☕️☀️När vi gick mot parkeringen märkte vi att fåglarna kom och kretsade precis ovanför våra huvuden och det var många!Väl tillbaka till lägenheten intog vi lunch på den soliga balkongen.


Medans Cia jobbade på eftermiddagen så gick jag en promenad längs med stranden och handlade lite mat inför att familjen Ekström skulle komma senare på kvällen (Mari, Peter och Jesper som äger lägenheten).

Gibraltarklippan syns klart i horisonten,

Vid 20-tiden var middagen klar och när de kom kunde vi alla sätta sig vid ett dukat bord. Nu är vi fem stycken tillsammans! 😀😀😀😀😀
14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page