top of page
  • majn01

Alhambra 22/11

Igår var siktet på att promenera till Alhambra som tog ca 50 minuter i från mitt boende. Jag hade en inträdestid kl.15.00 men jag var där redan kl.13.00 för att kolla lite vart entrén låg. Då jag gick hela vägen upp vilket var ganska mycket uppför så valde jag när jag kom dit att vänta in tiden där istället för att gå ner och upp igen,

Jag passade på att ta en cappuccino och en baguette som lunch. När klockan vart 14.00 testade jag att gå in och det funkade! :-)

Nedan följer ett antal bilder i från besöket. Jag tog ingen guide denna gång utan bara gick runt och kände in atmosfären och miljön. Jag såg inte allt och jag kommer med säkerhet komma tillbaka hit igen !

17.000 steg senare med dessa fina vyer på vägen var jag tillbaks till mitt boende trött i benen men mycket nöjd över dagen trots moln, lite kyligare i luften och några regnskurar.

Idag packar jag ihop mitt pick och pack och kör mot Sevilla där jag har bokat in mig på ett annat airbnb, Det ska bli spännande att utforska en ny stad i ett par dagar. Du hänger väl med?! :-)
23 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1 Kommentar


Gertrud Wahlbeck
Gertrud Wahlbeck
22. Nov. 2022

Roligt att se dessa bilder,då jag känner igen mig.Du kanske kommer till Cordoba.Då måste du gå in i den stora mosken.Otroligt mäktig.Du borde ha en guide . Kram moster.🥰

Gefällt mir
bottom of page