top of page
  • majn01

Besök hos moster Gertrud och kolla in padelspelarna 14/11


Morgonen började med att vi åt en god frukost på balkongen i morgonsolen.

Efter det gick Jenny och Conny iväg på padelträning i matchande kläder och jag fixade lite i huset och organiserade till lite i bilen med all gammal och nyindhandlad packning.

Kl.13.00 var jag bjuden hem till moster Gertrud och hennes sambo Affe så kvart i ett satte jag mig i bilen och körde till andra sidan Torrevieja. Där åt vi en en god långlunch på deras mysiga balkong. Körde facetime med syrran därifrån också och det var trevligt.


När jag kom tillbaka gick jag ner till padelbanorna där Jenny och Conny spelade padelmatch mot Jen och Tom. Jag passade då på att gå en promenad i grannskapet för att orientera mig lite i området. Hittade vägen ner till havet som jag nog ska ta mig till idag.

Efter deras match satt vi alla tillsammans och tog något att dricka och pratade tills solen gick ner.

Senare på kvällen åt vi på en indisk restaurang i närheten där de bor. Efter den goda maten gick vi sedan hemåt och jag gick direkt till sängen nöjd över min första trevliga dag i Torrevieja!36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page