top of page
  • majn01

En heldag i Nice 11/11

Uppdaterat: 13 nov. 2022

I går var en dag där alla fick göra vad de ville under dagen. Tiden de skulle passa var kl.16.30 i lobbyn för då skulle vi gå ner till strandpromenaden för att kolla in solnedgången.


Några gick till Chagall muséet och de andra strosade, shoppade, fikade, åt på på stan och på stranden. Jag gick och bokade bord för en gemensam drink på hotell Splendids takbar efter solnedgången. Sedan gick jag runt på olika restauranger leta efter ett bord att boka inför avslutningsmiddagen kl.19.00, Jag hittade till slut en fin Libanesisk restaurang (Byblos) på gågatan Rue de France där jag bokade ett långbord för oss kl,19.00.


Efter det gick jag rakt ner mot havet för att bara sitta och njuta av solstrålarna, havet och titta på alla människorna som rörde sig kring strandpromenaden.
Sedan var det dags för lunch och då mötte jag upp Annika och Christina på stranden. Vi köpte en varsin sallad och sedan satte vi oss på stenstranden och åt och njöt lite till i solen.På kvällen såg vi en vacker solnedgång, drack en varsin god drink på Splendids takbar och åt en fantastisk god Meze middag med massor utav goda små rätter på restaurang Byblos. Mätta och nöjda promenerade vi alla sedan tillbaka till hotellet.
Sista kvällen med gänget var det för i dag flyger fyra hem, tre åker vidare till staden Menton för ytterligare en vecka ledighet och jag kör vidare mot Spanien mot nya spännande platser.


Det har varit en helt fantastisk vecka med en fantastisk grupp och jag är så tacksam att jag är här och nu i allt detta. Det kommer kännas tomt när jag sagt hej då till alla.


I dag är mitt mål att köra i ca fem timmar mot Spanien och övernatt på ett B&B i Frankrike som drivs av två svenskar sedan 10 år tillbaka. Jag skriver mer om det i morgon,


Nice ser ut att bjuda på ännu en solig dag idag och det blir en fin avslutning på gruppresan och att de förhoppningsvis tar med sig lite sol hem till Sverige.


28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page