top of page
  • majn01

En regnig men mysig dag i Lissabon 1/12

Vaknade av att det var gråväder och regn ute. På tiden att jag också får lite dåligt väder efter all sol. ;-) Det passade också bra att vara inne och vänta på att bilverkstaden skulle höra utav sig när bilen var klar.


Jag satte mig med mitt broderi och hade utsikt både över Lissabon samtidigt som jag kollade på Robinson i min dator. 😊

När klockan närmade sig 15.30 och ingen från bilverkstan hade hört av sig gick jag ut för att gå till matvaruaffären och just då när jag kom ut från porten fick jag ett sms att bilen var klar för hämtning. Timing för då vände jag bara riktning och var där på 2 minuter! Han i receptionen tyckte jag kom väldigt snabbt efter han hade skickat iväg sms:et! 😆

Tyvärr kunde de inte fixa kabelbrottet utan ger mig kontaktuppgifter till en Hyundai verkstad i Lissabon istället. När jag sedan kollar under motorhuven och ser vad de försökt att göra, tejpa med eltejp runt kablarna så skrattar jag gott för mig själv. Det förslaget hade jag skojat med sonen om att själv testa och göra.... 😂 Som tur var kostade verkstadsbesöket inget. Nu hoppas jag på bättre lycka på Hyundai verkstaden. Det går ju att köra med bilen ändå och det är ju bra då Cissie och jag planerar olika utflykter två långhelger framöver.


Jag kör in bilen i det lilla garaget med den liiiite för höga kanten för min bil så jag varje gång kör in håller andan och hoppas på att det inte ska skrapa under bilen. Det gäller att bilen inte är för tungt lastad bara..... Idag gick det bra för jag har ju lastat ut all packning.......😜

Gick och handlade lite mat inför maträtten jag planerade laga inför kvällen: Lasagne i stekpanna. Jag hade sett receptet på Instagram (Zeinaskitchen) under dagen och Cissie hade färska lasagneplattor i kylen så det kändes passande att testa just den rätten. 😊

Jag kan verkligen rekommendera rätten! Den var lätt att göra och god! 😋Idag den 1 december är det en helgdag i Portugal och Cissie är ledig torsd-söndag! :-)

Vi ska ut på utflykt till Sintra och du hänger väl med?!


28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page