top of page
  • majn01

En trevlig golfrunda och god asiatisk middag 16/11

Igår efter frukosten satte Conny och jag oss i bilen och körde mot golfbanan New Sierra golf som tog ca 35 minuter ifrån deras hus. Jenny skulle jobba på salongen hela dagen, Golfbanan med sina 9 hål låg lite off men den var billig, grön och har fina greener. Inte heller mycket kuperad så det gick bra att gå med vagn, (spana i Rolfs 70-tals coola golfvagn i hårdplast)

Vi gick ihop med Rolf som bodde i Halmstad sedan 27 år tillbaka och som tidigare bott i Stockholm. Han spelade själv och frågade om vi kunde spela tillsammans och det kunde vi förstås. Det vart en väldigt trevlig runda i perfekt golfväder och jag kan gärna spela där flera gånger när tillfälle ges.

Efteråt satt vi och tog lite att dricka och pratade lite innan vi körde tillbaka till huset.

På eftermiddagen tog jag det lugnt i solstolen på takterassen med tidningar och bok.


På kvällen gick vi till en populär asiatisk restaurang (Gong) som låg gångavstånd ifrån deras hus, Där mötte vi upp deras goda vänner Eva och Kjell som också köpt sig en lägenhet i Torrevieja för ett år sedan men som inte bor här permanent, Efter fyra goda rätter var vi ordentligt mätta och nöjda. Det var skönt med promenaden tillbaka till huset.

Idag onsdag ser det ut att bli mulet väder och då passar det bra att gå runt i närliggande butiker som det finns gott om här i Torrevieja. Jenny berättade att Primark finns här i närheten och den butiken gillar jag så dit kommer jag att gå! :-)30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page