top of page
  • majn01

Kroppsfix, bad och skrivpartaj! 18/11

Igår var en strålande varm solig dag (+27 grader) och min sons födelsedag. 🥳❤️ Han hade också en delvis solig dag men inte lika varmt. Den första snön kom visst igår i Västerås.


Jag åt en god frukost på balkongen i solen och efter det gick jag till Salong Prima där Jenny jobbar ett par dagar i veckan. Jenny gjorde mina fötter fina och vaxade mina ben lena och jag njöt av att bli ompysslad i ett par timmar.

Efter det gick jag ner till stranden för att ta med ett härligt uppfriskande bad. Jag gick till vänster när jag kom ner till havet och kom till en liten strand. Jag fick senare höra utav Jenny att jag skulle gått till höger för att komma till den större stranden men den lilla var mysig och lugn.

När klockan närmade sig 16.00 började jag gå tillbaka för jag skulle möta upp Mona utanför hennes hus strax innan kl.17.00 för jag skulle få följa med på ett "skrivpartaj" tillsammans med SVEA gruppen här i Torrevieja. Vi var sex damer som fick olika uppgifter utifrån bilder och stödord stt skriva och skapa olika berättelser och dikter. Det var kreativt, spännande och utmanande att få använda sin fantasi på ett sätt som jag aldrig tidigare gjort.

På vägen tillbaka gick jag förbi paddelbanorna där Jenny och Conny spelade för fullt i olika matcher,

På kvällen åt vi på en närliggande italiensk restaurang (Uvarara) med bästa maten upplagd vackert på faten.

Idag fredag blir det en lugn dag tror jag.... 😉

41 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page