top of page
  • majn01

Kolla verkstad och upplever regn och åska 8/12

I går var inte vädret det bästa i Lissabon. Det var regn mest hela dagen så jag tog det lugnt på förmiddagen. Jag ringde och kollade vilken Hyundai verkstad jag skulle åka till för att få min bil fixad. När jag hade fått adressen körde jag dit för att prata med dem. Jag fick en tid nästa tisdag och då hoppas jag på att de kan få ordning på min trasiga kabel.

Senare på dagen och kvällen började det regna mer och mer och det började blåsa och blixtra också.

Harriet kröp in och myste innanför västen på Cissie och det var ett skådespel att se regnet och blixtrarna som lyste upp över Lissabon.


Idag torsdag är det helgdag i Lissabon och Cissie är ledig. Vi ska ta oss en tur på stan och uträtta lite ärenden och handla mat.


Efter regn kommer solsken så vädret ser mer lovande ut idag men det kan också växla väldigt snabbt så här vid havet....


18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page