top of page
  • majn01

Shopping och middag hos Olev och Mona. 17/11

Igår var det molnigt på himlen och då passade det bra att gå lite i affärer. Jenny körde mig till ett stort shoppingcenter som heter Zenia boulevard som är ett utomhusshoppingcenter.


Jag hade siktet på Primark där jag gick runt i lugn takt och hittade lite smått och gott,


Lunchen på Burger King vart väl inte riktigt gastronomisk precis jämfört med middagen i går på Gong....men jag ville bara äta något litet och beställde en liten meny och fick deras happy meal, Jag fick förstås också en smurfmugg och ett chokladägg i påsen och det var ju inte helt fel......😊😂

På kvällen gick vi till Jenny och Connys gemensamma vänner Olev och Mona som vi var hembjudna till på middag, Vi började med lite bubbel på deras fantastiska takterass med fin utsikt och hann att få de sista solstrålarna kl.17.40 innan solen gick ner. Sedan åt vi en god pastarätt och drack gott rött vin till det.

Jag vart medbjuden utav Mona att få följa med på en skrivarkurs som SVEA gruppen här i Torrevieja arrangerar idag torsdag. Det ska bli trevligt.


På vägen tillbaka vid 22-tiden passerade vi paddelbanorna där det fortfarande var full verksamhet. 😅


Idag den 17 november fyller också min son Anders 21 år ❤️ och när jag pratade med honom i morse så berättade han att de första snöflingorna kom idag i Västerås och det hände precis just detsamma den dagen han föddes!

Inga snöflingor här dock i Torrevieja utan en strålande sol och +27 grader! ☀️


38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page