top of page
  • majn01

Skjutsar Cissie till flygplatsen och spelar lite golf 24/12

Uppdaterat: 25 dec. 2022

Igår morse var det dags att köra Cissie och Harriet till flygplatsen och det var vi inte ensamma om.... Sååå många bilar som skulle till avresehallen samtidigt och när jag skulle köra därifrån i all trängsel och stress glömde jag att ställa in destinationen på google maps!


Det vart lite stressande att köra ut i från flygplatsen och inte veta åt vilket håll jag skulle köra i rondellen men jag valde rakt fram och körde tills jag kunde stanna längs med vägen och då kunde jag ställa in vägbeskrivningen till Lissabons golfbana som låg centralt i Lissabon mitt bland bostadshusen.

Jag kan säga att det var väldigt lugnt där så jag hade ingen trängsel precis när jag gick runt korthålsbanan de nio hålen.


På hål 4 vid greenen så levde jag lite farligt då jag stod precis där de andra slog sina bollar mot mig på driving rangen.... men det gick bra och jag fick ingen golfboll på mig. 😅

Det växte en så gul och fin maskros där som jag inte kunde låta bli att ta kort på.

När jag kom tillbaka till lägenheten så var det en sådan vacker skymning på himlen som gick i ton i ton med husen.

På kvällen åt jag resterna ifrån igår och fortsatte lite mer på mitt broderi. Jag får se när jag blir klar...om jag blir klar någon gång....🤣Idag på julafton ska jag ta mig ut på stan och gå på tjuvarnas marknad. Det ser ut att bli en solig och fin dag! 🤶☀️GOD JUL mina följare! 🤶❤️

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page