top of page
  • majn01

Snart framme i Rostock 1/11

Jag anlände Nynäshamn i god tid på eftermiddagen innan färjan skulle avgå kl.19.00. Hann och handla det sista i matväg till min kompis Cissie som bor i Lissabon sådant som inte finns att köpa i Portugal. Mötte sedan upp min kompis Jenny och hennes man Conny på ett fik i Nynäshamn. Det visade sig att vi hade bokat in oss på samma färja utan att vi visste det innan. Vad är oddsen??? Det uppdagades när jag ringde till henne för att berätta att jag planerade komma ner till dem i Torrevieja i år igen och hälsa på dem. De har flyttat ner till Spanien för gott men var just nu en vända i Sverige för att köra ner en större bil till Spanien. Det var kul att ses och få sällskap på båten! 😃 De hade en betydligt större hytt än jag så där satt vi och jämförde våra resvägar ner genom Tyskland och vidare ner söderut. Lite mat på det och sedan var vi redo för sängen. Lungt skönt på havet och en god natts sömn vart det. Nu har vi ätit en god frukost och inväntar att vi ska anlända Rostock kl.13.00. Därifrån väljer vi olika vägar. Mitt resmål idag är staden Gera som ligger ca 4 1/2 timmes bilväg ifrån Rostock. 🚙 Jag är förväntansfull att rulla av färjan och ha hela Europa framför mig! 😍 Jag skriver mer i morgon om mina resplaner framöver.


72 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page