top of page
  • majn01

Besök på kyrkogården Prazeres, kör Carina och Håkan till flygplatsen och hämtar Cia på flygplatsen.

Uppdaterat: 11 jan. 2023

Vi hade planerat sista dagen med ett besök till den speciella kyrkogården Prazeres med sina stora annorlunda gravplatser. Den ligger inte så långt ifrån lägenheten så vi planerade att ta spårvagnen dit och promenera tillbaka.

Även idag visade vädret sin bästa sida med klarblå himmel och sol så vi gick där i lugn och ro och njöt i solskenet mellan gravplatserna och fick se den fina utsikten över 25 April bron och Cristo Rai.


På vägen tillbaka besökte vi en saluhall och åt en god lunch på en grillrestaurang.
Väl tillbaka till lägenheten så åt vi en varsin pastel de nata som för portugiserna är som kanelbullar är för oss svenska. Det var i sista minuten vi fick i oss dem innan det var dags att köra till flygplatsen.

Lämnade Carina och Håkan på flygplatsen vid 16-tiden och kunde sammanfatta att vi hade haft toppendagar tillsammans som vi aldrig kommer att glömma och fler kommer det bli i framtiden! 🥰


Vid 23-tiden var det dags igen att köra till flygplatsen och då för att hämta min vän Cia som kommer inte bara besöka mig i Lissabon utan följa med mig hela vägen hem till Sverige! Vi har bokat färja Gdansk-Nynäshamn den 26 januari så den 27 januari är vi åter i Sverige men mycket trevligt kommer hända innan dess.


Cia fick också äta en pastel de nata och sedan skålade vi på balkongen för vårt återseende och för den vackra fullmåne som lyste vackert på himlen tillsammans med alla stjärnorna.


26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page