top of page
  • majn01

En lugn skön dag på balkongen 22/12

Uppdaterat: 23 dec. 2022

I går var jag hemma hela dagen då jag passade deras hund Harriet medans Cissie var på jullunch.


Det var soligt och varmt ute så jag njöt mest hela tiden på balkongen med mitt broderi, lyssnade på olika poddar, planerade förslag på saker att göra när mina två olika besök kommer och ylade och gosade med Harriet förstås.

Harriet har sin speciella stil när hon ska kissa....Till lunch lagade jag till en god laxwok med glasnudlar.


När Cissie kom hem så hade hon med sig dessa goda bakverk som heter Pastel de nata och är ett portugisiskt bakverk gjort på mjölk, citron, kanel, socker, ägg och smördeg. Kan serveras varma som kalla.

Nu fick Cissie också gosa med Harriet.


Idag planerar jag en tur med bilen till ett stort slott/kloster ifrån 1700-talet som ligger i Mafra. Mer om det kommer du få läsa om i morgon. 😊
20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page