top of page
  • majn01

Ett översvämmat Lissabon och jag kör till bilverkstad. 14/12

Igår vaknade jag till ett regnigt Lissabon och det hade regnat ihållande hela natten!

Jag hade en inbokad verkstadstid kl.10 för att få min bil fixad och startade att köra dit redan kl.09.00 så att jag hade gott om tid på mig dit.Cissie ringde precis när jag ska köra iväg och informerade mig om att flera gator var avstängda pga regnet , skolor stängda, pendeltåg, tunnelbana och spårvagnar som inte gick och att de avrådde människor att köra in i Lissabon pga vattenmassorna. Jag körde ändå iväg för jag såg att översvämningarna var mest nere vid vattnet och Google maps rekommenderade mig en annan väg med tanke på vägavstängningarna.

Jag kom fram till bilverkstan i god tid och resan dit gick bra. Jag parkerade en liten bit därifrån och gick fram till verkstan när klockan var 09.55 och då upptäckte jag att lokalen var stängd pga översvämningen!Jag ringde till dem och fick en ny tid på måndag förmiddag. 😊


Nu när jag hade jag tagit mig hela vägen dit med bilen kände jag att jag inte bara ville köra hem på en gång så jag stannade till vid El Corte Ingles varuhuset som låg på vägen tillbaka för att gå och handla lite mat på deras fantastiska matavdelning. Snacka om stor fin fisk och skaldjursdisk!

Jag kom hem sedan utan bekymmer och på eftermiddagen började det regna ordentligt igen......


Idag onsdag börjar dagen bra med sol och frukost på balkongen och min plan idag är......


40 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page