top of page
  • majn01

Min lååånga bilresa från Frankrike in i Spanien 13/11

Igår morse åt jag först en god frukost som Magnus hade ordnat och vid 09.00-tiden satte jag mig i bilen vinkade hej då och började köra söderut mot Torrevieja som skulle ta minst 8 timmar. Den första biten på den franska landsbygden var så vacker med morgonljuset så jag var tvungen att gå ur bilen och filma och ta kort för att fånga ögonblicket.


Sedan följde en lååång bilresa i växlande väder över gränsen till Spanien förbi Barcelona vilket gick väldigt smidigt utan köer.


När jag närmade mig Torrevieja vid 18-tiden var det fortfarande ljust på himlen och det är det som jag tycker är så härligt här nere. LJUSET! Att det fortfarande var +21 grader i luften gjorde inte saken värre,
Jag kom fram till Jenny och Connys hus kl.18.10 och blev väl mottagen med bubbel och tacos. Jag hade med mig lite olika presenter från olika ställen till dem som de tyckte var kul att få.Idag söndag ska jag åka och äta lunch hos min moster Gertrud och hennes sambo Affe som bor här i Torrevieja vintertid. Det ska bli trevligt. Senare idag ska jag kolla in Jenny och Connys när de spelar sin favoritsport padel! :-)
30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page