top of page
  • majn01

On the road again mot Spanien med ett stopp på vägen. 12/11

Uppdaterat: 13 nov. 2022

Igår satte jag mig i min bil igen efter jag sagt hejdå till "min" grupp och lämnade ett soligt Nice vid 10-tiden.
Ibis hotellet vi bodde på i Nice.


Mitt resmål för dagen var till Chez Amis B&B som ligger strax utanför Montpellier. Vägen dit var vacker och vackert väder hela tiden och min lilla skyddsängel som jag fick utav Christina lyste så fint i solen hela vägen.
Jag anlände den lilla staden Saint-Nazaire-de-Ladarez med sina 400 invånare vid 14.30-tiden. Jag möttes upp av ägaren Magnus och hans två "nakenhundar" och han visade mig runt byn på en gång innan han visade boendet.
Magnus och hans fru Outi köpte stället för 10 år sedan övergivet sedan andra världskriget och har sedan dess renoverat och renoverat själva alla rum, badrum, poolområde, bar, kök och restaurang.


Det kom ett svenskt par till efter ett par timmar som hade kört ifrån Spanien och sedan åt vi alla fyra (Göteborgare) en god trerätters middag tillsammans. Vi var deras enda gäster den kvällen. Outi var i Sverige för tillfället.


Det vart en trevlig kväll med oväntade möten och intressanta samtal.


En kvällspromenad med Magnus och hundarna runt byn vart det också innan läggdags.


Idag blir det en låååång resdag till Torrevieja på minst åtta timmar och mitt mål är att anlända mina vänner Jenny och Conny någon gång på kvällen. Du hänger väl med?! 🚙


32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page