top of page
  • majn01

Sista dagen i Nerja vart 18-håls golf för mig och jobb för Cia 20/1

Började dagen med min frukost i morgonsolen som vanligt och sedan vinkar jag hej då till Cia som hade satt sig på sitt "kontor" med bästa utsikten för jag skulle åka och spela 18 hål på golfbanan Los Moriscos med en Anders som jag aldrig träffat. Jag hade skrivit i en fb-grupp Skandinaver i Nerja att jag sökte någon att spela med och Anders svarade att han ville och kunde. Det vart en trevlig dag i perfekt golfväder med vackra snöbeklädda Sierra Nevadabergen i bakgrunden.


Utsikt ifrån sovrumsfönstret,

Jag lyckades slå in en boll onödigt nära ett hus genom staketet!!...


När jag hade lämnat av Anders hämtade jag upp Cia som hade gått en promenad ifrån där vi bodde in till city och fotade dessa vackra blommor på vägen,Vi skulle nämligen till Marcadona för att inhandla det som ska tas med till Sverige i bilen,...


På kvällen åt vi de sista räkorna och sista vinet och njöt extra mycket utav allt!


26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page